abonneren
article
Nieuws

De Gouden kolibrie

Ben jij het volgende veelbelovende digitaal talent? Heb jij een mooi digitaal mediaproject gemaakt? ECP, Platform voor de Informatiesamenleving, nodigt jonge digitale talenten uit hun project in te zenden om mee te dingen naar de Gouden Kolibrie, onderdeel van de Cinekid Media Awards 2018.

De Gouden Kolibrie is een prijs voor het beste digitale mediaproject gemaakt door een veelbelovend talent onder de 18 jaar. De award is een initiatief van ECP om jonge makers van goede en geschikte digitale media te belonen. Want het maken van content voor kinderen is een vak apart en dus extra bijzonder als het afkomstig is van een talent dat zelf nog minderjarig is.

Tal van projecten komen voor de Gouden Kolibrie in aanmerking: apps, websites, vlogs, YouTube-kanalen, games, eigen programma's en code experimenten. Van belang voor de jury is vooral de kwaliteit, de creativiteit waarmee het mediaproject is gemaakt en natuurlijk het onderscheidend vermogen en originaliteit van het mediaproject. De winnaar wint een geldprijs én een leerzame workshop.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op: https://ecp.nl/actueel/jong-digitaal-talent-gezocht-voor-gouden-kolibrie-2018/

blog comments powered by Disqus