abonneren
article
Nieuws

Hema trapt nieuwe schoolcampagne af met spiektrucs en life hacks

Warenhuis bouwt escape room vol met life hacks gemaakt uit schoolspullen.

Van het bouwen van een telefoonstandaard met potloden tot handige tips om te spieken in de klas. Dit en nog veel meer life hacks showt Hema in een binnenkort te openen escape room voor scholieren. Door studenten te laten zien wat zij allemaal nog meer met hun schoolspullen kunnen doen, trapt het warenhuis af voor de nieuwe schoolcampagne ‘School it yourself’.

Toffe hacks

Met de campagne wil Hema laten zien dat zij gelooft in de creativiteit van studenten. ‘Scholieren zijn ontzettend creatief en ondernemend, dat wil Hema ondersteunen en stimuleren, daarom bieden wij toffe hacks aan’, aldus Miranda Schreuder van Hema.

Tips om te spieken in de klas. Hoe verantwoord is dat eigenlijk? We checken het bij de Reclame Code Commissie. Een woordvoerder zegt nog geen klachten te hebben ontvangen. Wel heeft de Commissie zich ooit al eens gebogen over een uiting waarin de Hema eveneens spiektips gaf en een spiekpen aanbood. De Commissie oordeelde indertijd dat die campagne niet in strijd was met de  Reclame Code. De escape room opent op 22 en 23 juni de deuren. Inschrijven kan hier.

blog comments powered by Disqus