abonneren
article
Nieuws

Maak kans op een gratis ticket voor de Fablearn onderwijsconferentie

Als leraar moet je blijven bijspijkeren. Een uitgelezen kans om dit te doen is op de Fablearn conferentie waar het allemaal draait om maakonderwijs.

Maar wat is maakonderwijs precies? Maakonderwijs biedt een concreet antwoord op de vraag hoe we onze kinderen en jongeren kunnen voorbereiden op de toekomst. Deze manier van leren verbindt denken en doen en stelt leerlingen in staat hun creatieve vermogen en technische vaardigheden te ontwikkelen.

Het evenement vindt plaats op 28 september in Eindhoven en er is van alles te beleven. Tijdens het landelijke maakfestival is de ontwikkeling van jonge maker tot professional te zien: van experimenteren met technologie tot het maken van een zorgrobot. Dit komt tot uitdrukking in sessies en keynotes van o.a. Sylvia Martinez, schrijftster van Invent to Learn, de meest recente onderzoeksresultaten, masterclasses en de faire & workshops, waar je zelf aan de slag kan gaan!

Is je interesse gewekt? Vul dan het volgende formulier in en maak kans op 1 van de 2 gratis tickets die wij mogen weggeven! Je kan meedoen t/m 17 september. 

Meer info over het festival of kaartjes kopen om er zeker bij te zijn? Ga dan naar deze site.

blog comments powered by Disqus