Met het behalen van 1.000.000 lesonderdelen, heeft niet alleen LessonUp, maar ook het delen van lesmateriaal in het algemeen een mijlpaal bereikt.

Effectief delen van lesmateriaal

Het werkt: docenten kunnen bruikbaar materiaal delen, als de technologie hen helpt in plaats van in de weg staat. Een laagdrempelig platform met een goede zoekfunctie stelt leraren in staat om te kunnen ‘geven en nemen’.

Al het materiaal dat door docenten in LessonUp is ontwikkeld wordt automatisch, en anoniem, gedeeld. Dit maakt delen ook minder spannend, waarmee een veelgehoord bezwaar ook wordt weggenomen. En toch: steeds meer gebruikers geven aan dat ze juist wél met naam en toenaam bekend willen zijn binnen LessonUp. Ze zijn trots op hun materiaal!

Bouwstenen om te arrangeren

De enorme hoeveelheid lesonderdelen in LessonUp zijn de bouwstenen van de mooie lessen, die dagelijks met veel plezier in school worden ingezet. Slides, afbeeldingen, video’s, quiz-, open- of sleepvragen: onze gebruikers blijven maar bezig om samen met ons te werken aan de grootste database van Nederlandstalig educatief materiaal.

Met de lesonderdelen kunnen leraren zelf in een handomdraai hun lessen arrangeren, aanpassen en/of toevoegen aan hun eigen materiaal. Of je zet gewoon een kant en klare les in.

Overigens kun je al met een gratis Basislicentie interactieve lessen maken en geven, en/of eindeloos putten uit de schatkamer van LessonUp.

Doe mee met onze #onderwijsrevolutie en meld je vandaag nog aan via: www.lessonup.com.