Het Maurick College is per direct op zoek naar een 1e medewerker ICT. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de netwerkinfrastructuur, het beheren en beveiligen van onze informatiesystemen en het ondersteunen van de gebruikers binnen de school.

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 0,8 tot 1,0 wtf. De 1e medewerker ICT wordt betaald naar schaal 8 (maximaal € 3.467,- bruto fulltime excl. 8% eindejaarsuitkering). Bij gebleken geschiktheid en voldoende formatieruimte wordt de aanstelling na een jaar omgezet naar onbepaalde tijd.

Vanuit uw professionaliteit staat uw werk centraal. U heeft een positief kritische houding naar uzelf en uw collega’s. U werkt resultaatgericht samen met de organisatieontwikkeling voor ogen.

Wij vragen voor deze functie bij voorkeur een hbo-werk- en denkniveau. Ook kandidaten die affiniteit hebben met ICT, maar geen opleiding in die richting hebben afgerond, kunnen reageren op deze functie.

Wij bieden u uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de filosofie van de school.

Uw brief en CV kunt u richten aan onze rector, de heer dr. B.J.L. van den Anker MBA, Postbus 2040, 5260 CA Vught. U kunt uitsluitend online solliciteren (www.omo.nl). Voor meer informatie over de functie en de procedure kunt u vanaf 4 januari 2021 terecht bij de heer P. Hurkmans, hoofd ICT via p.hurkmans@maurickcollege.nl. Uw reactie dient uiterlijk 10 januari 2021 in ons bezit te zijn.

Solliciteer hier!