Zie je het als een uitdaging om ons nieuwe concept ‘Boekloos’ in de markt te zetten en iedere leerling te voorzien van een passende laptop?

Hoe? Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie en het uitleggen van de voordelen van Boekloos binnen het Voortgezet en Middelbaar onderwijs.

Waarom? Omdat jij commercieel bent ingesteld en de weg binnen het onderwijs kent.

Waar? Vanuit een moderne en prima bereikbare locatie in Hoofddorp.

Met wie? Samen met enkele collega’s ga je een eigen team binnen ons organisatie vormen.

Wat ga je doen?

De verantwoordelijkheid om het lesgeven te digitaliseren is in het onderwijs fors toegenomen. Naast het aanbieden van passende content, is het ook nodig om een laptop te faciliteren.

Daar komt Boekloos https://boekloos.nl/ om de hoek kijken! Wij bieden een service waar leerlingen een passende laptop krijgen voor het onderwijs. Voor een school betekent dit geen kostbare tijd verliezen aan het faciliteren van digitale leermiddelen, maar wel verzekerd zijn dat leerlingen een laptop hebben die optimaal past bij het specifieke leerpad.

Als Account Manager Onderwijs ben je een goede gesprekspartner voor de scholen en geef je presentaties over Boekloos. Je bent goed in staat is om de verwachtingen van de klant te managen: een echte communicator die de lijnen kort houdt en denkt in oplossingen. Je bent “hands-on” en zorgt ervoor dat het werk gedaan wordt in samenspraak met je collega’s.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

  • Het benaderen van zowel nieuwe als bestaande onderwijsinstellingen voor Boekloos.
  • De verkoop van devices aan leerlingen via school.
  • Het bijwonen en het geven van informatie over Boekloos op de diverse open dagen en informatie avonden binnen het Middelbare onderwijs.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over minimaal MBO+ niveau en je hebt relevante werkervaring, het liefst binnen het onderwijs.
  • Natuurlijk ben je commercieel ingesteld, ben je flexibel en ben je in staat om gestructureerd te werken.
  • Je beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels, Duits ie een pré.
  • Je hebt rijbewijs B.

Wie is Buyitdirect en wat is Boekloos?

Boekloos is een initiatief van Buyitdirect. Een bedrijf dat gelooft in passende IT-oplossingen voor iedereen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dit bereiken we door iedereen mee te nemen in de ontwikkelingen binnen de IT sector. Zo houden we onze medewerkers altijd up-to-date met waardevolle kennis en we ondersteunen klanten met nieuwe oplossingen. Om dit te kunnen blijven doen staat de relatie met onze klanten, partners en collega’s altijd centraal.

Inmiddels hebben wij meer dan 200 onderwijsinstellingen als klanten en daarnaast bieden wij talloze overheids- en en zorginstanties al meer dan 20 jaar passende IT-oplossingen.

Buyitdirect maakt onderdeel uit van het internationale bedrijf Bechtle AG (10.000 werknemers, 73.000 klanten, jaaromzet van 4,3 miljard euro in 2018). Bechtle behoort tot de marktleiders in Europa binnen het reseller segment met meer dan 90 vestigingen verspreid over Europa.

Wat bieden wij?

Werken bij Buyitdirect betekent een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met alle kansen om je talenten verder te ontwikkelen in een teamgerichte, collegiale en informele werksfeer. Een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief voor mensen die op een zelfstandige, resultaatgerichte en ondernemende wijze willen werken bij een sterk groeiende onderneming. Naast een marktconform salaris, bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Buyitdirect staat voor openheid, eerlijkheid en gelijkheid; er is plaats voor iedereen binnen onze organisatie. Het maakt ons niet uit wat je geloof, geaardheid of gerichtheid is. Elke dag verzorgen wij een uitgebreide verse lunch en maandelijks vieren wij gezamenlijk de verjaardagen van de jarige collega’s. Daarnaast krijg je personeelskorting op alle producten die wij verkopen.

Ben je geïnteresseerd?

Bij vragen over de functie of ons bedrijf kun je bellen met Stephan Hermans, Manager Public
023 567 1837.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

Opleiding:

  • HBO (Aanbevolen)