AFAS ERP Software heeft een belangrijke stap gezet in het verwerven van marktaandeel in de onderwijssector. De softwareleverancier uit Leusden sloot onlangs een contract met Vivente, een grote onderwijsinstelling in het primair onderwijs bestaande uit 16 scholen met ruim 400 medewerkers.

AFAS ERP Software heeft een belangrijke stap gezet in het verwerven van marktaandeel in de onderwijssector. De softwareleverancier uit Leusden sloot onlangs een contract met Vivente, een grote onderwijsinstelling in het primair onderwijs bestaande uit 16 scholen met ruim 400 medewerkers. AFAS profileert zich hiermee nadrukkelijk als nieuwe softwareleverancier voor onderwijsinstellingen in zowel het primair als het voortgezet onderwijs.

De belangrijkste overweging van Vivente om voor AFAS te kiezen is de verregaande integratie tussen de verschillende modules van het softwarepakket. Vivente gaat naast HRM en Payroll ook gebruik maken van de andere modules in het ERP-pakket van AFAS, inclusief workflow- en documentmanagement. Voor medewerkers van Vivente betekent dit dat ze na de implementatie met