Wat doe je met een overschot aan platte beeldschermen? AFAS Software heeft besloten aan vijf verschillende scholen in totaal 400 beeldschermen weg te geven. De softwareleverancier roept daarom basis- en middelbare scholen op via Facebook te laten weten waarom juist zij de beeldschermen goed kunnen gebruiken.

Wat doe je met een overschot aan platte beeldschermen? AFAS Software heeft besloten aan vijf verschillende scholen in totaal 400 beeldschermen weg te geven. De softwareleverancier roept daarom basis- en middelbare scholen op via Facebook te laten weten waarom juist zij de beeldschermen goed kunnen gebruiken.  Denk aan hierbij aan een speciaal project, een tekort aan ICT-middelen of gewoon omdat het de school beter gaat maken.


 


Op de Facebookpagina van AFAS Software kunnen scholen hun motivatie in de vorm van een filmpje, bericht of foto achterlaten. Uit de leukste inzendingen worden in totaal vijf scholen geselecteerd die ieder 80 beeldschermen ontvangen. Bij voldoende inzendingen wordt iedere week een winnaar bekendgemaakt.


 


Bas van der Veldt, CEO van AFAS Software: