Softwareleverancier Dassault Syst

Softwareleverancier Dassault Systèmes en mediaspecialist Current hebben een realistische educatieve 3D-experience ontwikkeld, om zelf te kunnen ervaren hoe dieren de wereld bekijken. Op de interactieve website 'All Eyes on Paris' kunnen zowel kinderen als volwassenen via de ogen van een bij, kat, rat, hond, of valk een plein in Parijs ontdekken.

Dit leerzame educatieve spel is gebaseerd op een interactieve simulatie en wetenschappelijke data over de leefomgeving van alledaagse dieren rondom het beroemde Place Vendôme in Parijs. Om de virtuele 3D-experience te vergroten, bevat de website een aantal mini-games die de speler leert om te gaan met de visuele beperkingen van het gekozen dier.  

De websitebezoekers worden tevens uitgenodigd om hun experiences te delen en daar met anderen over te chatten en te discussiëren. Alle 3D-simulaties zijn wetenschappelijk en visueel gecontroleerd door drie Franse oogartsen, te weten Dr. Didier Schmidt-Morand, Dr. Laurent Bouhanna and Dr. Jean-Pierre Jegou.

De Place Vend
</p>
</div>
    </div>
</div>            <div class=

You may also like