17 maart 2023 | Emmauscollege Rotterdam

Generatieve AI. Slimmer en beter dan Google? Leerlingen hadden het al snel ontdekt. Tijd om eens te kijken naar de mogelijkheden die ChatGPT biedt om het werk van docenten makkelijker te maken.

Wat kan je ermee, wat kan je helpen om het slimmer en goed in te zetten, hoe kan het je werk makkelijker maken, wat is er nog meer (te verwachten) op het gebied van AI? Vragen die we gaan beantwoorden op 17 maart.

Naast inhoud en inspiratie gaan we afsluitend met elkaar pizza eten en bespreken wat we hebben gezien, gehoord en gedaan. Om het je na deze dag makkelijker te maken. En we gaan alle bezoekers de mogelijkheid bieden om met elkaar in contact te blijven na dit congres, om blijvend over AI in het VO, van elkaar te leren.

Het is, zoals beschreven voor het VO, echter, deze ontwikkeling op het gebied van generatieve AI is zo nieuw en het gaat zo hard, dat andere sectoren zeker aan kunnen haken.

Uw gastheer is Raoul Majewski, Rector-bestuurder van het Emmauscollege; GoMeet mag het organiseren.

Meld je aan en loop samen met je leerlingen op naar het onderwijs van morgen.

 

Programma:

12:00 – 13:00 Lunch (optioneel)

13:30 – 17:00 Inhoudelijk programma

Met keynotes door o.a. Dan Fitzpatrick en met parallelsessies door o.a. Avans, KPC groep, Microsoft, LessonUp en Fontys

17:10 – 18:30 Afsluiting met pizza

Meld je hier aan

 

Wat nu en wat kunnen we van elkaar leren

IPON is trotse partner van dit event. Als Innovatie Platform Onderwijs Nederland zijn wij al meer dan 15 jaar het ontmoetingsplatform als het gaat om innovaties in het onderwijs. Wij ontmoeten u graag op 17 maart in Rotterdam.