De RP7501K digibord van BenQ is speciaal ontwikkeld voor de uiterst dynamische vereisten van interactieve klaslokalen. Bij het ontwerp is rekening gehouden met een gezonde en boeiende leeromgeving. Het beeldscherm is voorzien van een sensor voor luchtkwaliteit, een antibacterieel oppervlak en de bewezen EyeCare-technologie van BenQ. Het geïntegreerde en interactieve whiteboard stimuleert en ondersteunt klassikale samenwerking – onafhankelijk van de locatie en via elk platform.

Sticky notes voor het klaslokaal

De geavanceerde annotatie-oplossing EZWrite 5.0 heeft voor docenten en scholieren een hele reeks gemakkelijk te gebruiken functies ter ondersteuning van interactieve samenwerking in het klaslokaal. Docenten en scholieren kunnen het in EZWrite 5.0 geïntegreerde Cloud Whiteboard gebruiken om notities te maken, op categorie te verzamelen of te bewerken en vervolgens met elkaar te delen.

Twee interactieve pennen voor samenwerking in verschillende kleuren

Bij EZWrite 5.0 worden twee pennen geleverd, waarmee twee scholieren gelijktijdig op het interactieve whiteboard in verschillende kleuren kunnen schrijven – ideaal voor de interactieve samenwerking in het klaslokaal.

Intelligente handschriftherkenning

De intelligente handschriftherkenning van EZWrite 5.0 herkent handmatig opgemaakte inhoud, zoals met de hand geschreven tekst, cijfers, vormen en tekeningen. Die worden omgezet in digitale, gemakkelijk te gebruiken content, zonder dat het nodig is daarvoor van modus te veranderen.

Aan te passen werkomgeving

De digiborden van BenQ ondersteunen een Multi-Account-Management-systeem (Smart AMS) via NFC-technologie. De gebruiker heeft rechtstreeks toegang tot zijn of haar persoonlijke systeeminstellingen en mappen, door de persoonlijke ID-kaart te scannen met behulp van de aan de voorkant van het digibord geïntegreerde sensor. Deze kan op die manier ook worden geblokkeerd als het niet in gebruik is. Smart AMS maakt bovendien grote cloudopslagdiensten gemakkelijk toegankelijk, zonder dat een wachtwoord nodig is.

OPS-Slot

Voor een opgeruimd klaslokaal zonder kabels die in de weg zitten, en door leerlingen zelfs losgehaald kunnen worden, komen de BenQ digiborden met een OPS-slot. In dit handige slot kan een OPS Slot-in PC geschoven worden, waardoor het digibord direct aangestuurd wordt zonder noodzaak voor verdere, losse randapparatuur.

Schermdeling

In tegenstelling tot vele digiborden op de markt, staan BenQ’s schermen het toe om verschillende apparaten opeenvolgend op het digibord te laten zien. Zo kunnen onderwijzers direct wisselen tussen verschillende leerlingen en wordt de flow van de klas niet verstoort door teveel schermwisselingen.

 

Bezoek onze website voor meer informatie