Sudbury Nederland organiseert met partners Seats2Meet het congres

Onderwijsfuturist John Moravec is naast Harold Janssen een van de sprekers op het congres. John Moravec beschrijft in zijn werk (bv. ‘A New Pardigm of Knowledge Production in Higher Education’) hoe het onderwijs en daarmee de wijze van kennisoverdracht zich door de tijd heen heeft ontwikkeld. Hij benadrukt in zijn presentaties en publicaties de invloed van een continu veranderende samenleving op de positie en het ontwerp van het onderwijs. Volgens Moravec moeten leerlingen niet in een keurslijf geduwd worden omdat ze talloze eigenschappen of identiteiten in zich hebben die zich kunnen ontplooien.

Harold Janssen is onder meer wetenschapsjournalist, psycholoog, communicatieadviseur en programmaregisseur. Zijn missie is om de passie van vakmensen weer centraal te laten staan binnen organisaties en hoe zij hun strategie uitzetten.

Naast bovengenoemde sprekers gaan onder meer Christel Hartkamp-Bakker en Alex Petekian in op vernieuwingsprojecten in het onderwijs. Klik hier voor verdere informatie over het congres.