De Digitale Klas (DDK) en ThiemeMeulenhoff hebben op 24 juni in Berlijn de Comenius EduMedia Medaille ontvangen in de categorie Multimedia. Deze Europese onderscheiding voor innovatieve educatieve producten wordt jaarlijks uitgereikt door het Duitse genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI).

De Digitale Klas (DDK) en ThiemeMeulenhoff hebben op 24 juni in Berlijn de Comenius EduMedia Medaille ontvangen in de categorie Multimedia. Deze Europese onderscheiding voor innovatieve educatieve producten wordt jaarlijks uitgereikt door het Duitse genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI). De makers van De Digitale Klas ontvingen de onderscheiding omdat “het product een revolutionaire manier van lesgeven met het digibord biedt”. De Digitale Klas is beschikbaar bij lesmethoden van ThiemeMeulenhoff.

De Digitale Klas maakt het mogelijk om interactief les te geven met behulp van het digitale schoolbord. Met De Digitale Klas zijn de lessen eenvoudig levendiger te maken met video, audio, beeldmateriaal of interactieve oefeningen. Leerlingen vinden deze manier van lesgeven niet alleen leuker, ze nemen ook actiever deel aan de les, ze begrijpen de stof sneller en onthouden het beter.