Vanuit de samenwerking tussen NOT en IPON brengen wij in Januari 2015 de exclusieve VIVES NOT BEURSSPECIAL uit. Een extra dikke uitgave, die in een oplage van maar liefst 50.000 exemplaren zal worden verspreid!! Deze NOT-beursspecial zal vooraf en tijdens de NOT verspreid worden op alle PO, VO en MBO-scholen. Deze speciale beursuitgave gaat over onderwijsinnovatie in de breedste zin van het woord!

Vanuit de samenwerking tussen NOT en IPON brengen wij in Januari 2015 de exclusieve VIVES NOT BEURSSPECIAL uit. Een extra dikke uitgave, die in een oplage van maar liefst 50.000 exemplaren zal worden verspreid!! Deze NOT-beursspecial zal vooraf en tijdens de NOT verspreid worden op alle PO, VO en MBO-scholen. Deze speciale beursuitgave gaat over onderwijsinnovatie in de breedste zin van het woord!

Ga jij de NOT bezoeken en wil je vooraf al bekijken welke programmasessies of exposanten je wilt bezoeken? Het januarinummer van Vives Magazine zal alle informatie bevatten, die jij als NOT-bezoeker nodig hebt!