Maak, organiseer en vind interactieve lessen

In één keer inloggen in alle schoolapplicaties

 

Maak en organiseer interactieve lessen

Maak eenvoudig lessen met de ZuluConnect Editor en  deel deze met collega’s. Zet lessen direct klaar voor je leerlingen inclusief een gekoppelde agenda. Beschik je als school al over Wizenoze, dan kan deze gekoppeld worden met ZuluConnect.

Direct toegang tot kwalitatief materiaal

Vanuit ZuluConnect heb je direct toegang tot de grote online databanken met lesmateriaal, zoals VO-Content en Edurep van Kennisnet. In de toekomst kan lesmateriaal ook gevonden worden binnen ons platform. Het lesmateriaal zelf is afkomstig van Uitgevers en ons team van content schrijvers die ten slotte de door hen gemaakte lessen, toetsen en samengestelde leerlijnen, uitwerken en publiceren.

Toets met de Nakijkcarrousel

Met de Nakijkcarrousel kunnen leerlingen hun eigen werk en dat van anderen nakijken. Ze leren hoe ze feedback moeten geven en ontvangen. Daarbij houdt de docent de volledige controle en regie op het proces.

Het resultaat? Drastische verlaging van de werkdruk en een verhoging van het leereffect. Toetsen wordt leren in plaats van alleen maar meten.

Meer over de Nakijkcarrousel

Eenvoudig inloggen in aangesloten schoolapplicaties

ZuluConnect helpt je naar een toekomst in de Cloud. Office 365 en G-Suite gebruik je vloeiend naast elkaar, op ieder gewenst apparaat.

Vanuit het leerlingadministratiesysteem (LAS) worden direct gebruikers en e-mailadressen voor G-Suite en Office 365 aangemaakt én onderhouden. Met één keer inloggen in ZuluConnect hebben gebruikers direct toegang tot alle aangesloten omgevingen, zelfs tot de Entree Federatie en Basispoort.