Bestaande portals ontsluiten educatieve content via basispoort. Onlineklas doet dit ook, maar doet meer. Zij integreert content van diverse bronnen en kan zodoende vakoverstijgend, thematisch en bij alle vakgebieden worden ingezet. Scholen die gebruik maken van de portal zien verbetering op het gebied van begrijpend en studerend lezen, zaakvakken onderwijs, woordenschat en nog veel meer. 

Maak kennis met onze dealers

Hierbij willen we u graag voorstellen aan onze dealers, zodat u eenvoudig bij een regionale partner de prachtige Onlineklas Portal kunt bewonderen.

VWC

VWC is ICT totaalleverancier voor het primair onderwijs. Eén aanspreekpunt, één cloudportal, conceptonafhankelijk en een partner die innovaties stimuleert en begeleidt. Wij zoeken dagelijks naar de oplossing die aansluit bij uw wensen. Uw school, onze uitdaging! Wij zien ICT niet als doel, maar als middel.

BRIN

Waarom de route naar persoonlijk onderwijs en digitale geletterdheid niet starten bij leerling én leerkracht?
Ga samen met Brin en Onlineklas aan de slag met digitale skills. Onlineklas is eenvoudig in gebruik en bied je als leerkracht de mogelijkheid om je leeromgeving in te richten zoals jij dat wilt.

De Schoolspecialist

Wij zijn de specialist in werkgeluk binnen het onderwijs.
Met een gedreven team voorzien wij u graag van een passende oplossing voor uw klaslokaal. Of het nu gaat om de hardware of de software, wij vinden samen met u altijd een passende oplossing. Persoonlijk en betrokken dat is waar wij voor staan.

ITS

ITS IT-services is een onbetwiste specialist in ICT voor het onderwijs. Al meer dan drie decennia voorzien wij scholen van de best passende ICT-oplossingen. Streeft u ook naar een verdere toename van ICT-toepassingen in het onderwijs,
of zit u wel eens met de handen in het haar als het over ICT gaat? Bij ITS geeft u de automatisering in handen van een bewezen succesvolle partner.

VITASYS

Als betrouwbare partner met aandacht voor innovatie binnen het onderwijs, ontzorgt Vitasys u voor en na de implementatie van de Onlineklas portal op uw school. Of u nu werkt met een Google of een Microsoft-omgeving, wij zorgen voor een naadloze integratie.

ICT voor School

Naast trotse dealer van Onlineklas levert ICT voor School ook stabiele, flexibele en innovatieve ICT-oplossingen voor basisonderwijs en kinderopvang. Geheel platform onafhankelijk en gericht op de situatie van uw school in alle geledingen van uw organisatie.

Lees meer op onlineklas.nl