Prowise zet inspirerende Presenter-lessen in het zonnetje. Leerkrachten worden uitgedaagd om hun meest creatieve, interactieve en tot de verbeelding sprekende lessen in te sturen. De vakjury beloont de winnaars met een heuse Presenter Award en een nieuwe Prowise Chromebook EduLine 360.

Maak jij je lessen in de onderwijssoftware Presenter? Dan word je uitgedaagd om je beste les van dit jaar op te sturen naar Prowise. Prowise is namelijk op zoek naar de meest inspirerende Presenter-lessen. Dit jaar kunnen leerkrachten zich voor drie categorieën inschrijven: primair, voortgezet of speciaal onderwijs. Uit iedere categorie kiest de jury een winnaar.

 

Chromebook EduLine 360

Winnaars mogen zich niet alleen officieel Presenter Award-winnaar noemen, maar gaan bovendien naar huis met een echte award voor op je bureau en een Prowise Chromebook EduLine 360. Deze door Prowise samen met Google ontwikkelde Chromebook is volledig ingericht op de behoeften van het onderwijs. Denk aan snelheid, krachtige accu, Android-apps, HD-camera, automatische updates en het 360º roterend touchscreen.

Leer meer over de Prowise Chromebook EduLine 360

 

Durf jij de strijd voor een Presenter Award aan? Lees meer op de speciale website of tip een collega!

Het is tot 15 februari 2019 mogelijk om lessen in te sturen.

Lees hier hoe je je inschrijft