Naam: Chris van de Vijfeijke Functie: oprichter FF Pauze Sector: Digitaal lesmateriaal voor basisscholen Omschrijving: ‘FF Pauze' is een website boordevol spelletjes en oefeningen voor het digitale schoolbord of op de computer. Met FF Pauze kunnen leerkrachten in de klas oefeningen doen waar vaak geen tijd of expertise voor aanwezig is. Zo biedt ‘FF Pauze’ […]

Naam: Chris van de Vijfeijke
Functie: oprichter FF Pauze
Sector: Digitaal lesmateriaal voor basisscholen

Omschrijving: ‘FF Pauze' is een website boordevol spelletjes en oefeningen voor het digitale schoolbord of op de computer. Met FF Pauze kunnen leerkrachten in de klas oefeningen doen waar vaak geen tijd of expertise voor aanwezig is. Zo biedt ‘FF Pauze’ muzieklessen, theaterlessen, danslessen, hiphop-danslessen, zanglessen, kinderyoga en nog veel meer. In een leuk filmpje van circa 5 minuten verzorgt één van onze enthousiaste docenten de les. ‘FF Pauze’ is bedoeld om even snel energie op te doen, zodat leerlingen zich daarna weer beter kunnen concentreren. Docenten kunnen de lessen op ‘FF Pauze’ echter ook inzetten op projectbasis, zodat leerlingen bijvoorbeeld een maand lang elke vrijdagmiddag besteden aan toneelspelen. ‘FF Pauze’ is continu in ontwikkeling en zal nooit ‘af’ zijn: regelmatig worden nieuwe items toegevoegd en bestaande items uitgebreid.

Onderscheidt zich in: We zijn onderscheidend omdat wij op één website materiaal aanbieden dat van hoge kwaliteit en makkelijk bereikbaar is. Er is al ontzettend veel te vinden voor rekenen, taal en al die andere vakken, maar nog vrijwel niets voor de verloren momentjes tussen de lessen door. Onze oefeningen worden verzorgd door professionele docenten, die met passie voor hun vak kinderen weten te motiveren en inspireren.

Wordt een succes omdat: ‘FF Pauze’ wordt een succes omdat wij uniek materiaal bieden waar de basisschoolleerkracht op zit te wachten. Onze oefeningen brengen sfeer in de klas en helpen kinderen keer op keer om zich op te laden voor de volgende les. Daarbij ontdekken ze ook nog eens verborgen talenten. We zijn er trots op dat inmiddels ruim 200 scholen al met 'FF Pauze' werken en nodigen alle scholen die ons nog niet kennen uit om ons aanbod eens geheel gratis uit te proberen.

www.ffpauzeindeklas.nl