De grammatica trainer Engels

De grammatica trainer Engels ‘JUMP’ is onlangs genomineerd in de categorie Tools bij de Dutch Interactive Awards. Uit bijna 300 inzendingen uit diverse branches en diverse markten, is JUMP van Uitgeverij Malmberg als één van de genomineerden gekozen.

JUMP is een volledig adaptief product, gebaseerd op de unieke én bewezen Knewton technologie. Het is een digitaal leersysteem dat zichzelf aanpast aan de vaardigheden, kennis en tempo van de leerling. De winnaars van de Dutch Interactive Awards worden op 26 mei bekend gemaakt in de Beurs van Berlage.

JUMP biedt leerlingen een persoonlijke leerroute die leerlingen daadwerkelijk laat onthouden wat ze leren, zodat ze de opgedane kennis later ook kunnen toepassen in een andere context. Docenten zien direct in een dashboard welke onderwerpen leerlingen lastig vinden en waar in de les extra aandacht aan moet worden besteed. Docenten zien ook de voortgang per leerling en klas en kunnen de leerlingbegeleiding en hun lessen hierop afstemmen. De grammatica trainer JUMP kan zowel thuis als in de klas gebruikt worden.