Wat is Entree Federatie?

Snel en eenvoudig digitale leermiddelen en educatieve diensten in de klas gebruiken: dat kan met Entree Federatie. Entree Federatie geeft scholen en leraren in het po, vo en mbo directe toegang tot veel interessant online lesmateriaal. Entree Federatie is een toegangsdienst van Kennisnet, ontwikkeld voor scholen en aanbieders van educatief lesmateriaal.

Entree Federatie voor de klas

Inloggen op educatieve websites met aparte wachtwoorden is niet meer nodig. Met Entree Federatie hebben leraren en leerlingen direct toegang tot alle digitale leermiddelen en educatieve diensten, zoals Wikiwijs, Teleblik en Nieuwsbegrip. Hiervoor gebruikt u een schoolaccount of een Entree-account.

Entree Federatie voor scholen

Met Entree Federatie geven scholen hun leraren en leerlingen snel en gemakkelijk toegang tot een groot aanbod aan digitale leermaterialen en educatieve diensten voor in de klas. Het gebruik van Entree Federatie is gratis. Ook de privacy van leerlingen is goed geregeld. Via Entree Federatie heeft u toegang tot een groot aanbod van digitale lesmethodes en educatieve content van ruim 100 aanbieders.

Bekijk hier het volledige artikel.