Bijeenkomst ‘Overzicht van IAA in het mbo’

Kennisnet organiseert in samenwerking met saMBO-ICT en SURF de bijeenkomst ‘Overzicht IAA in het mbo’. Een bijeenkomst over identificatie, autenticatie en autrorisatie.

Inhoud bijeenkomst

WDO, eIDAS, ECK iD, EduId, IDM, enzovoort. Ze komen allemaal langs op deze dag. Achter elk van deze afkortingen zit een wereld van wet- en regelgeving, van techniek en van ontwikkelingen naar de toekomst. Tijdens deze dag gaan we hier verder op in.

Doel van deze dag is om inzicht en overzicht te krijgen van de ontwikkelingen op het gebied van Identificatie, Authenticatie en Autorisatie (IAA) in het mbo. Veel is in beweging en soms is het nog onduidelijk wat je er als instelling mee moet.

Een deel van het programma gaat over de ontwikkelingen bij de overheid en bij Kennisnet en SURF. Ook krijg je verschillende casussen te zien van mbo-instellingen op het gebied van IAA.

Oproep

De programmacommissie zoekt nog één mbo-instelling die over IAA binnen zijn of haar instelling wil vertellen aan mbo-instellingen. Het gaat om een presentatie over de huidige status en de kansen en bedreigingen in de toekomst. Wat zijn leermomenten voor jouw instelling en hoe kijken jullie aan tegen de toekomst aan van IAA? De presentatie duurt ongeveer 20 minuten.

Interesse?

Neem contact op met Remco Rutten via remco.rutten@surf.nl of via telefoonnummer 06 53839034.

Aanmelden en meer informatie

Wil je meer weten over deze bijeenkomst? Of wil je je aanmelden? Dit kan op www.surf.nl

Bron: https://www.kennisnet.nl/bijeenkomsten/agenda/bijieenkomst-overzicht-van-iaa-in-het-mbo/