Hybride lesgeven met behulp van Teams & Microsoft365

Woensdag 25 November | 15:00 – 16:30 
Microsoft organiseert in samenwerking met SURF een online rondetafelgesprek over hybride lesgeven in het hoger onderwijs. Ervaringsdeskundigen uit het onderwijs en het werkveld komen praten over verschillende online werkvormen die kunnen gebruikt worden, welke tools daarbij passen en hoe die tools het beste worden beheerd.

Deze sessie is bedoeld om onderwijskundigen te inspireren over een boeiende manier van online en hybride lesgeven, maar is zeker ook interessant voor IT-professionals. Het laatste halfuur wordt dieper ingegaan op de roadmap van Teams: wat zijn nieuwe functies en wat betekent dit voor de beheeromgeving.

Agenda:

15u00 – 15u10 Introductie – Maartje Couck, Learning Specialist Microsoft Nederland
15u10 – 15u45 Rondetafelgesprek en demonstraties van hybride lesgeven met Roberto Alvarez (HAN) en Dimitri van Dillen (ROC van Twente)
15u45 – 16u00 Voorbeelden online werkvormen– Lotte Bons (2knowhow)
16u00 – 16u10 Pauze
16u10 – 16u30 Roadmap van Microsoft Teams en gesprek over de techniek en implementatie daarvan
16u30 Afronding en einde

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. Wanneer je deelneemt aan dit evenement, zijn je naam, e-mailadres en/of je telefoonnummer zichtbaar in de deelnamelijst van de sessie. Door deel te nemen aan dit evenement, ga je hiermee akkoord.

Registreer nu!