Met Alle Respect!

De conferentie ‘Met Alle Respect!’ van Stichting School & Veiligheid is dé plek voor inspiratie, oefening en verdieping over sociale veiligheid in het onderwijs. Ontmoet en ga in gesprek met andere onderwijsprofessionals die zich net als u inzetten voor een sociaal veilig schoolklimaat.

Op deze vierde editie biedt ‘Met Alle Respect!’ u een moment van reflectie. Wie bent u als professional? Hoe gaat u om met thema’s als pesten, sexting, mediawijsheid, seksuele integriteit en samenwerking met ouders? Door u hier van bewuster van te worden, kunt u nóg meer betekenen voor uw leerlingen en nog beter sturing geven aan de sfeer in de klas en op school.

Meer informatie over het programma volgt in januari. Bekijk voor een indruk van ‘Met Alle Respect!’ de terugblik van de vorige editie.

Datum en tijd

Woensdag 3 april 2019, van 9:30 tot 16:30 uur

Locatie

Jaarbeurs, Media Plaza, Utrecht

Voor wie?

Met Alle Respect! is voor leraren, begeleiders en schoolleiders in het primair en voortgezet onderwijs. Ook opleiders en studenten van tweedegraads lerarenopleidingen en pabo’s zijn van harte welkom.

Kosten

75 euro p.p.

Aanmelden

U kunt zich vanaf begin volgend jaar aanmelden. Wilt u op de hoogte blijven? Vul dan het interesseformulier van Stichting School & Veiligheid in.

U krijgt dan in januari een mail met meer informatie en aanmeldmogelijkheid.