Methodepresentatie Duits Compact – Studiereader | Online

Geef je Duits in het mbo en sta je voor een methodekeuze? Neem dan deel aan een online methodepresentatie voor Duits Compact: onze generieke methode waarmee studenten in korte tijd werken aan alle taalvaardigheden op niveau A1, A2, B1 of B2.

Duits Compact is volledig online, want online en versneld leren gaan hand in hand. Het methodeplatform Studiereader biedt je studenten de mogelijkheid om zelfstandig de lesstof door te werken. Zo moeten ze, voordat ze aan de opdrachten beginnen, leerdoelen opstellen. Door de opdrachten zelf na te kijken, kunnen ze meteen bepalen of ze hun leerdoelen hebben behaald. Per niveau bevat de methode korte leertaken. Hierdoor is de methode praktisch en flexibel in te zetten. Zo is Duits Compact bij uitstek goed inzetbaar in een BBL-opleiding of als keuzedeel Duits. Maar ook BOL-studenten ervaren de waarde van werken met Duits Compact.

Over de online methodepresentatie
Tijdens de online methodepresentatie informeert jouw vakvoorlichter Silke je over Duits Compact en bespreken wij hoe je de methode het beste kunt inzetten. Je kunt al je vragen stellen aan Silke.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden