Methodepresentatie Starttaal Entree – Studiereader | Online

Geef je Nederlands in het mbo of praktijkonderwijs en sta je voor een methodekeuze? Neem dan deel aan een online methodepresentatie voor Startaal Entree: de methode die studenten in een entreeopleiding klaarstoomt voor een vervolgopleiding.

Starttaal Entree is er in twee varianten: Starttaal Entree in Studiereader, waarbij de nadruk ligt op online leren, en de offline variant Starttaal Entree leerwerkboek. Binnen de thema’s Vrije tijd, Vervoer, Wonen en Studie en Werk oefenen je leerlingen en studenten in betekenisvolle en functionele opdrachten met taalvaardigheden Nederlands. Deze vaardigheden zijn niet alleen in het dagelijks leven, maar ook in hun vervolgopleiding of werkende leven onmisbaar. De overzichtelijke takenstructuur binnen de thema’s maakt de opdrachten behapbaar en toegankelijk.

Over de online methodepresentatie
Tijdens de online methodepresentatie informeert jouw vakvoorlichter Klaas-Bert je over Starttaal Entree en bespreken wij hoe je de methode het beste kunt inzetten. Je kunt al je vragen stellen aan Klaas-Bert

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden