Methodepresentatie Starttaal – Studiereader | Online

Geef je Nederlands in het mbo en sta je voor een methodekeuze? Ben je niet tevreden over je huidige lesmethode of ben je onlangs gestart met de methode Starttaal en wil je meer weten over de inzet ervan? Neem dan deel aan een online methodepresentatie voor Starttaal!

Goede communicatie is onmisbaar in het dagelijkse en werkende leven. De methode Starttaal behandelt thema’s die dicht bij de belevingswereld van je studenten staan. Zo kunnen ze de taalvaardigheden die ze leren meteen toepassen en zich klaarmaken voor het examen én hun toekomstige beroep. Dat kan met de leerwerkboeken van Starttaal of met de online methode Starttaal in Studiereader. Met beide varianten werken je studenten op een betekenisvolle manier aan hun taalvaardigheden. Dat maakt Starttaal dé methode Nederlands voor mbo-niveau 2, 3 en 4.

Over de online methodepresentatie
Tijdens de online methodepresentatie vertellen jouw vakvoorlichters Mariëlle en Klaas-Bert je alles over de leerwerkboeken van Starttaal en nemen je mee op een ontdekkingstocht door Starttaal in Studiereader. Je kunt hen al je vragen stellen en ze hebben voor iedereen een passend advies voor het inzetten van ons lesmateriaal, of je nu net begonnen bent als docent of door de wol geverfd.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden