OnderwijsInzicht 2020 – Anders organiseren met ICT

Ict doordacht inzetten kan het onderwijs veel opleveren. Het anders organiseren van ict biedt kansen, nu en in de toekomst. Maar hoe komt u tot doordachte keuzes? En hoe organiseert u ict zodat leerlingen er maximaal profijt van hebben? Op OnderwijsInzicht ziet u hoe ict u helpt  bij de dagelijkse praktijk en (maatschappelijke vraagstukken). Ook krijgt u, op basis van onderzoek, inzicht in de mogelijkheden die ict uw school kan bieden. Uiteraard hoort u ook wat niet werkt.

Uitgebreid programma

OnderwijsInzicht biedt u een inspirerend en gevarieerd programma. Ook dit jaar zijn er weer interessante keynotes van gerenommeerde sprekers. Daarnaast kunt u colleges, I-talks en sessies bezoeken. Uiteraard heeft u ook volop de gelegenheid om in gesprek te gaan met de experts uit de praktijk, de technologie en de wetenschap.

Voor wie & organisatie

OnderwijsInzicht wordt georganiseerd door Kennisnet, de PO-Raad en de VO-raad in samenwerking met SIVON.

OnderwijsInzicht is een congres voor de schoolbestuurder, de schoolleider en de ict-verantwoordelijke in het primair en voortgezet onderwijs. Dit is de driehoek die het meest invloed heeft in het succesvol gebruik van ict in het onderwijs. Leveranciers, onderwijsadviseurs en andere geïnteresseerden zijn ook welkom.

Lees het verslag van OnderwijsInzicht 2019 op kennisnet.nl