Professionaliseringsdag voor ICT’ers

Op 19 november wordt de tweede editie van de professionaliseringsdag voor ICT’ers georganiseerd. Collega’s van scholen en besturen, netwerkbeheerders en leveranciers geven verschillende workshops en presentaties over de toepassingen van onder meer Adobe, Exclaimer, Microsoft 365 en Zivver. 

De sessies hebben een technische insteek waar de nadruk ligt op de mogelijkheden die de toepassingen bieden voor het onderwijs. U doet niet slechts kennis en vaardigheden op, maar ook inspiratie en bruikbare tips.

Aan het einde van de dag heeft u een stap gezet in uw professionalisering. U heeft een goed beeld van de mogelijkheden en laatste ontwikkelingen van de producten en u kunt de opgedane kennis en vaardigheden benutten voor de implementatie in uw eigen onderwijsorganisatie. Klik hier voor meer informatie.

Dit jaar kunt u vooraf uw eigen programma samenstellen waarbij u de keuze heeft uit 16 presentaties en 11 workshops. Het begint al aardig vol te lopen. Dus schrijf u snel in zodat je verzekerd bent van een plek!

Een greep uit de workshops en presentaties:

  • Samenwerken en professionaliseren met Teams;
  • Apparaatbeheer en classroom management met Jimmy Control;
  • Aan de slag met Zivver;
  • Mobile device management met Intune;
  • Microsoft 2020: roadmap op basis van Ignite;
  • Cloud zelf beheren of uitbesteden.

Praktische informatie

Datum: 19 november
Locatie: Unieplaza, Multatulilaan 12 in Culemborg
Tijden: 09:30 tot 16:30

Klik hier voor het inschrijfformulier