Taal en wereldburgerschap in het basisonderwijs? Yes, ja bitte, oui!

Wil je beginnen met wereldburgerschap, vvto of uitwisselen? Of ben je toe aan de volgende stap? Kom dan naar dé conferentie over internationalisering in het primair onderwijs.

Programma

08.30 – 09.30 Registratie, inloop met koffie en thee, informatiemarkt

09.30 – 11.00 Plenair programma, met keynotespreker Leo Bormans

11.00 – 11.30 Koffie-/theepauze

11.30 – 12.30 Workshopronde A

12.30 – 13.45 Lunch en gelegenheid tot bezoeken informatiemarkt

13.45 – 14.45 Workshopronde B

15.00 – 16.00 Workshopronde C

16.00 – 16.30 Afsluitende borrel met uitreiking van de Nuffic Internationaliseringsprijs

Bekijk en kies uit alle workshopomschijvingen van de conferentie.

Wat kun je verwachten?

Op deze conferentie hoor je alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internationalisering, de mogelijkheden voor jouw school en praktische tips en trucs van ervaringsdeskundigen.

Naast de plenaire sessie van Leo Bormans kun je maar liefst 3 workshops volgen. Bijvoorbeeld over vvto, wereldburgerschap, meertaligheid, buurtalen, (digitale) uitwisselingen en subsidies. Ook is er een uitgebreide informatiemarkt, met uitgevers en andere interessante partijen op het gebied van taal en wereldburgerschap.

Tijdens de afsluitende borrel wordt de Nuffic Internationaliseringsprijs uitgereikt. Je project hiervoor aanmelden kan nog tot en met 31 januari.

Voor wie is het?

De conferentie is bedoeld voor leerkrachten, coördinatoren, directeuren en bestuurders van zowel startende als meer ervaren basisscholen. Maar ook voor lerarenopleiders, studenten van de lerarenopleiding en andere geïnteresseerden.

Wat kost het?

  • Netwerkleden vvto, tpo of bto: € 125
  • Groepskorting netwerkleden: € 110 (vanaf 5 personen)
  • Niet-netwerkleden: € 175
  • Studenten: € 110

Lid worden van het netwerk vvto is niet alleen makkelijk en nuttig, het is ook nog gratis! Meld je school aan bij het netwerk vvto en profiteer meteen van bovenstaande korting.