Het digitale leermiddelenplatform Gynzy en de internationale leverancier van hoogwaardige touchscreens Clevertouch starten een unieke samenwerking om scholen het beste onderwijs
aan te bieden. Nederlandse basisscholen halen met deze gezamenlijke oplossing alles in huis voor het geven van modern en interactief onderwijs.

Modern en interactief onderwijs met Gynzy en Clevertouch

Met de touchscreens van Clevertouch hebben leerkrachten de beste techniek tot hun beschikking om ongelimiteerd en gebruiksvriendelijk les te geven met behulp van het digibord. De nieuwste touchscreen range van Clevertouch – de IMPACT en de IMPACT Plus – zijn standaard uitgerust met features als: natuurlijke schrijfervaring, moeiteloos accountbeheer en eenvoudige integratie met andere gebruikte platformen binnen de school. De touchscreens kunnen centraal worden beheerd, wat in de praktijk een tijdsbesparing oplevert voor de ICT-coördinator van de school.

Door ook Gynzy te gebruiken krijgt de leerkracht toegang tot de vele interactieve lesideeën en handige tools voor op het touchscreen. Verder profiteren de leerlingen van gepersonaliseerd onderwijs middels de digitale verwerking in Gynzy waarbij de interactieve instructie op een Clevertouch de leerervaring nogmaals versterkt. Meer informatie over dit gezamenlijke aanbod is te vinden op de website van Gynzy.

Over Clevertouch

Clevertouch Technologies is de marktleider op het gebied van oplossingen voor groot formaat interactieve displays, non-touch displays, ruimtereservering systemen en digital signage, één ecosysteem voor onderwijs- en bedrijven. Al onze oplossingen zijn specifiek ontworpen rondom een eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring.Clevertouch is een multi- award winnende fabrikant, aanwezig in 74 landen met teams over de wereld.

Eén merk, één oplossing voor alle audiovisuele projecten. Clevertouch is de enige fabrikant die een grootformaat touch display heeft ontwikkeld dat volledig platformonafhankelijk is, beschikt over bidirectionele spiegeling (ook wel mirroring genoemd), 4K-resolutie met 20-punts aanraking en de snelste cq. meest nauwkeurige aanraakgevoeligheid.

Waar wij innoveren, volgen anderen.
Lees meer over Clevertouch-producten en -software op www.clevertouch.com

Over Gynzy

Sinds 2009 is Gynzy actief als aanbieder van digitale leermiddelen voor het basisonderwijs. Het
platform bestaat uit meerdere digitale leermiddelen. Gynzy is marktleider met de
digibordsoftware voor interactieve instructie. Daarnaast bieden ze ook digitale verwerking aan
waarmee scholen aan de slag kunnen met adaptief onderwijs. Deze digitale lesstof is geschikt
om zowel naast als in plaats van de bekende methode te gebruiken. Meer informatie via
www.gynzy.com/nl .