HP in het onderwijs

Voor iedere leerling de slimste oplossing

HP zet zich in voor het onderwijs

HP is ontstaan op de campus van een universiteit. Het hoger onderwijs zit dan ook in ons DNA. Wij doen alles voor innovatieve onderwijsomgevingen. Door samen te werken met de meest vooraanstaande universiteiten ter wereld willen wij onze invloed en ons onderzoek op het gebied van 3D-printen, Virtual Reality (VR) en andere technologie laten gelden en tegelijk (de efficiëntie in) het onderwijs verbeteren. We werken samen met bekende universiteiten van over de hele wereld om technologie en werkelijkheid samen te brengen, om plaats te maken voor verbeelding en om de voordelen voor het hoger onderwijs zo groot mogelijk te maken:

Mobiel onderwijs voor de eenentwintigste eeuw

We bieden een premium ervaring, volledig gericht op het ontdekken van nieuwe dingen, wetenschappelijke vraagstukken en complete artistieke creativiteit.

Voor studenten

We zorgen voor een goede ondersteuning van het mobiele en ‘connected’ leven van moderne studenten. Diverse krachtige analysetools zien erop toe dat ze op schema blijven en dat ze sociaal betrokken zijn binnen de campus.

Voor docenten en medewerkers

We bezorgen docenten en onderwijsassistenten de juiste tools voor gedifferentieerd onderwijs en persoonlijke feedback. Onderzoekers zullen de Z Workstations en de nieuwste VR- en 3D-technologie kunnen waarderen. En IT-medewerkers zijn gerustgesteld als ze weten dat de studenten apparaten gebruiken die geschikt zijn voor veelvuldig gebruik en batterijen bevatten die lang meegaan.

Ontworpen voor het onderwijs

HP heeft verschillende apparaten ontwikkeld die perfect geschikt zijn binnen het onderwijs. Ze zijn gebouwd om mee te kunnen met de mobiele, projectgestuurde wereld van het moderne leren. Deze notebooks zijn gemaakt om schade als gevolg van vallen, knoeien en schokken te voorkomen. En ze beschikken allemaal over innovatieve tools die perfect van pas komen op het gebied van leren en onderwijs.

De specifieke educatie producten op een rijtje:

HP Campus Partners

HP heeft een specifiek productportfolio dat gericht is op educatie en al jaren zijn kracht bewijst. Samen met onze partners ontzorgen wij zowel scholen, leerlingen en hun ouders rondom de aanschaf en het gebruik van notebooks. Ook wel bekend als het ‘Bring your own device’ concept. Vanaf het eerste leerjaar in het voortgezet onderwijs werken de leerlingen met een eigen device op school. Om de juiste keuze voor uw school te maken kan HP samen met een van de Campus Partners u adviseren over het device dat past bij uw school en welke systeemeisen nodig zijn om alles uit de lesmethoden te halen. Daarnaast zijn de partners gespecialiseerd in het ‘ontzorgen’ van dit gehele traject. Van aanschaf, tot diefstal, tot advies. Maakt u zich geen zorgen.

STUDYWISE

Het fundament voor digitaal onderwijs. Studywise zorgt voor de randvoorwaarden
zodat u klaar bent voor het onderwijs van morgen.

BOEKLOOS

Zet ICT succesvol in het onderwijs
in. Iedere leerling een passende laptop. Boekloos is onderdeel
van Buyitdirect, making IT fit
for everyone.

VITASYS

Creëer meer draagvlak voor uw onderwijs instellingen met onze duurzame IT leermiddelen.

CHOOSEIT

Wij faciliteren digitaal lesgeven op school. Met passende devices tegen gunstige voorwaarden en door het leveren van service op maat.

HP Campus Partners bieden:

Kopen of Huren

Ouders kiezen zelf of ze de devices willen kopen of huren.

Goed verzekerd

Altijd snel een oplossing bij diefstal of schade.

Eigen Webshop

Elke partner heeft een eigen webshop waarop de devices en de bijbehorende prijzen zichtbaar zijn.

Optimale ondersteuning

Altijd snelle en accurate hulp bij vragen rondom het device, de software, kopen of huren, de webshop en schade of diefstal.

Één Aanspreekpunt

Bij vragen is er één aanspreekpunt zodat er altijd snel een antwoord is.

Wat kan HP voor u betekenen?

Meer weten over de mogelijkheden van HP Educatie en de HP Campus Partners? Heeft u een vraag over digitaal lesgeven of over wat Bring your own device voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze educatie specialisten.

HP biedt:

Alles onder Controle

We maken technologie om het leven voor iedereen beter te maken en verrassende ervaringen te kunnen bieden.

De beste kwaliteit

We leveren producten binnen het Educatie productportfolio van topkwaliteit. Zo zijn ze bestand tegen schokken en stoten, vuil en stof en temperatuurverschillen.

Goed beveiligd

We staan met al onze producten bekend om de veiligheid ervan en al onze devices zijn dan ook uitstekend beveiligd.

Op maat gemaakt

Samen met u kijken we naar uw wensen over producten en software en de mogelijkheden binnen uw organisatie.

Nooit zonder hardware

Leerlingen hoeven nooit iets te missen want we zorgen altijd voor vervangende onderdelen of devices.