HP IN HET ONDERWIJS

Voor ieder onderwijs de juiste oplossing

HP vindt dat kwalitatief hoogwaardig onderwijs modern dient te zijn en gelooft in de combinatie van techniek, innovatie, toegankelijkheid en studie. HP helpt het onderwijs in Nederland vernieuwen en dit levert waardevolle maatschappelijke en economische resultaten voor scholieren en studenten en onderwijsinstellingen.

 

Studenten

HP heeft voor elke studie de juiste laptop. Een studie met grafisch ontwerp vraagt om een krachtige laptop met een grafische kaart. Bij dagelijks gebruik van collegezaal naar collegezaal is een lichte en compacte laptop een must. Werk je overdag aan je studieproject en versla je ’s avonds al je vrienden met je favoriete game, dan ga je voor kracht en snelheid.

Studenten profiteren in de HP Student Store van korting tot 30%!

 

Scholieren

Als de bel gaat, verdwijnt je laptop in de tas om het 5 minuten later er weer uit te halen voor de volgende les. Ga je dan voor een stevige, lichte laptop? Of ga je voor die supersnelle laptop, dé eyecatcher in de klas die je met alle liefde openklapt om aantekeningen te maken voor geschiedenis.  Ga je naar de bovenbouw? Dat vraagt meer van jouw laptop. Uiterlijk is leuk, een krachtige laptop is noodzaak.

Scholieren profiteren in de HP Student Store van korting tot 30%!

 

Onderwijsinstellingen

Van basisschool tot universiteit, HP helpt U de kwaliteit van uw hele schoolsysteem te verbeteren met een veilige onlineomgeving voor leerlingen, scholieren, studenten en medewerkers. Neem contact op met onze educatie specialisten, bekijk onze producten en lees hoe HP de toekomst van het onderwijs in Nederland ziet.

Medewerkers in het onderwijs profiteren in de HP Student Store van korting tot 30%!