Op 1 November is het gratis iBook Onder de Grond door Lijn43 gepubliceerd. In dit boek vind je drie hoofdstukken over het ontstaan, leven en bouwen onder de grond. Het gaat om de hoofdstukken: Een reis door de tijd

Op 1 November is het gratis iBook Onder de Grond door Lijn43 gepubliceerd. In dit boek vind je drie hoofdstukken over het ontstaan, leven en bouwen onder de grond. Het gaat om de hoofdstukken: Een reis door de tijd – Leven in een dunne laag – Ondergronds bouwen. Bij deze drie hoofdstukken is lesmateriaal te krijgen vanaf de website van GeoDetective. Dit lesmateriaal is zeer compleet en bijzonder goed bruikbaar. Ik heb nog niet vaak zo’n compleet pakket gezien waarbij bijna alles bruikbaar is.  Het lesmateriaal omvat onder andere:

Handleiding in Word en PDF
Google Earth kaartlagen (.kmz)
Pages bestand

Dit materiaal is gemaakt door Henk Trimp van Anaximander en Joop van der Schee van Onderwijscentrum Vrije Universiteit Amsterdam en werd tot stand gebracht door een samenwerking van Lijn43 en NEMO Uitgeverij binnen innovatieprogramma Uitgeverij van de Toekomst. Daarnaast ontvingen zij steun van Aarde.nu, Centrum voor Geocommunicatie, COB, en SKB.

Klik hier om naar de iBook de gaan.

Klik hier om naar het lesmateriaal te gaan.