Voor de ICT-profs zijn we op zoek naar een ICT-adviseur met ervaring in of met het onderwijs (primair, voortgezet en middelbaar onderwijs).

Wat doe je als ICT-adviseur voor het onderwijs bij de ICT-profs?

Je bent het gezicht van de ICT-profs in de markt. In die rol ben je actief in het vergroten van onze klantenkring. Door je ervaring in het onderwijs maak je makkelijk contact met de juiste personen binnen organisaties en weet je ze te enthousiasmeren voor de producten en diensten van de ICT-profs.

Daarnaast onderhoud je de dagelijkse contacten met onze bestaande relaties, peil je hun behoeftes en zorg je ervoor dat klanten ervaren dat ze met de ICT-profs de juiste partner hebben voor hun ICT-vraagstukken. Je informeert onze relaties hiertoe over nieuwe ontwikkelingen op ICT-gebied en de toegevoegde waarde voor hun situatie. Kortom, dankzij jouw inspanningen halen onze onderwijsklanten het meest uit de mogelijkheden die ICT biedt.

Wanneer ben je de geëigende kandidaat voor deze vacature?

We zijn op zoek een liefhebber van ICT en het onderwijs. Je bent bijvoorbeeld actief in het onderwijs en speelt een rol in de ICT-vraagstukken die daar actueel zijn. Wellicht zit je in een overkoepelend overlegorgaan en weet je daardoor ook wat er in een breder perspectief voor vragen en uitdagingen liggen. Je wilt daar eigenlijk meer mee doen en vindt een overstap naar de ICT-wereld een interessante uitdaging.

Het kan echter ook zijn dat je iemand bent die al in de ICT-wereld actief is en ervaring heeft met het onderwijs vanuit deze positie. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in een baan met veel vrijheid en de mogelijkheid om een belangrijke rol te spelen in de verdere ontwikkeling van de ICT-prof.

Wat je achtergrond ook is, we vinden het belangrijk dat je een HBO werk- en denkniveau hebt en in bezit bent van een rijbewijs.

Wat mag je van de ICT-prof verwachten?

Zoals gezegd een baan met veel ruimte om de ICT-prof in de markt te zetten en te houden als dé specialist voor het primair en middelbaar onderwijs. Daar horen vanzelfsprekend een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bij die passen bij het niveau van de functie.

Is deze vacature je op het lijf geschreven?

Dan komen we graag in contact met jou. Mail je CV en sollicitatiebrief waarin je ons overtuigt de ideale kandidaat te zijn naar Johan Kuipers: johank@ict-prof.nl. We kijken uit naar je reactie.