De 18e i&i-conferentie vindt plaats op dinsdag 25 en woensdag 26 november in congreshotel De Werelt te Lunteren. De basis wordt gevormd door een omvangrijk programma met activiteiten, presentaties, demonstraties en seminars. De vraag die bij opstelling hiervan steeds werd gesteld is :

De 18e i&i-conferentie vindt plaats op dinsdag 25 en woensdag 26 november in congreshotel De Werelt te Lunteren. De basis wordt gevormd door een omvangrijk programma met activiteiten, presentaties, demonstraties en seminars. De vraag die bij opstelling hiervan steeds werd gesteld is : “Wat kunnen we ermee in de onderwijspraktijk ?” 

De vereniging i&i heeft in samenwerking met Vives een professionele, unieke en innoverende onderwijs-en-ict-conferentie georganiseerd. Het thema is:“Servicepack 18”. Dit om de Service die de vereniging aanbiedt aan de docent en ict coordinator uit het V[MB]O onderwijs. Maar ook omdat de conferentie “packed” is met direct toepasbare informatie voor informaticadocenten en ICT-coördinatoren.

Als u op de hoogte wilt blijven van de nieuwste ontwikkelingen in onderwijs&ict, is de i&i-conferentie zeker het bezoeken waard.

Meer informatie en aanmelding