Vanaf 1 juli 2019 zijn Vitasys B.V. en MIEGROUP een samenwerking aangegaan. De twee Westfriese automatiseringsbedrijven uit Zwaagdijk zijn beide actief in de educatieve en retailmarkt. Waar Vitasys als bedrijf uit de hoek van servers en migraties komt en MIEGROUP vanuit de (elektro) installatiekant, hebben ze allebei hun eigen specialismes ontwikkeld als automatiseringsbedrijf. Door het bundelen van al hun opgedane kennis en productportfolio’s vormen zij samen een krachtige partij voor het oppakken van meer en grotere projecten in de zakelijke en educatieve markt.

Andre Hundman (DGA Vitasys): “Ik ben zeer verheugd met deze samenwerking! Wij zijn al jaren met elkaar in gesprek over de ontwikkelingen binnen educatie en brainstormen over de uitdagingen waar we tegenaan lopen. Prachtig dat twee nagenoeg identieke bedrijven, met beide hun eigen specialismes, die op nog geen 400 meter van elkaar zitten, eindelijk intensiever gaan samenwerken.”

Richard Munter (DGA MIEGROUP): “Fantastisch dat we deze stap hebben gemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat we elkaar kunnen versterken. Door het bundelen van onze kennis zijn we samen in staat om een nog beter en completer product- en dienstenportfolio aan onze klanten aan te bieden. Uiteraard blijft daarbij persoonlijke aandacht voor de klant een belangrijk speerpunt.”

Over Vitasys

Vitasys is gespecialiseerd in het bieden van maatwerkoplossingen op het gebied van automatisering, beveiliging en beheer. Deze gebieden kennen een scala aan toepassingen. Denk aan het selecteren van de juiste hard- en software, de wettelijke ontwikkelingen op het gebied van databeveiliging, het aanleggen van wifi-netwerken of cameratoezicht. Maar ook aan het ontwikkelen en onderhouden van IT-omgevingen voor bedrijven en schoolorganisaties.

Over MIEGROUP

MIEGROUP is specialist in automatisering en installatietechniek. Ze ontzorgen hun klanten van A tot Z omdat ze alles in eigen huis hebben. Van elektro- en databekabeling monteurs tot eigen personeel dat alle devices en onderdelen op locatie in orde maakt. Vaak falen ICT-oplossingen omdat de persoonlijke aandacht ontbreekt. MIEGROUP neemt daarom altijd het menselijke aspect bij alle producten en diensten goed onder de loep, om zo echt het verschil te kunnen maken.