Gisterenavond heeft jury-voorzitter Louis Hilgers (Educos) de winnaars van de IPON Awards 2013 bekendgemaakt. De IPON-jury voor de IPON Awards 2013 bestond dit jaar uit Tessa van Zadelhoff (Warempel), Maaike Neuteboom (hoofdredactrice Vives), Joop van Schie (Albeda College – Rotterdam) en Aad van der Drift (Zernike College – Groningen).

Gisterenavond heeft jury-voorzitter Louis Hilgers (Educos) de winnaars van de IPON Awards 2013 bekendgemaakt. De IPON-jury voor de IPON Awards 2013 bestond dit jaar uit Tessa van Zadelhoff (Warempel), Maaike Neuteboom (hoofdredactrice Vives), Joop van Schie (Albeda College – Rotterdam) en Aad van der Drift (Zernike College – Groningen). Gastjurylid John Leek (Beeld en Geluid) voor de speciale IPON/Mediawijzer.net Award.

Tijdens de IPON (ICT Platform Onderwijs Nederland) op 10 april in de jaarbeurs te Utrecht zijn dit jaar voor de zesde keer de IPON Awards uitgereikt.  De IPON Awards wil  een stimulans zijn voor het bedrijfsleven en andere onderwijsgerelateerde organisatie om te blijven ontwikkelen en innoveren voor het onderwijs.

Winnaar – categorie 1 – IPON – innovatie van het leren Award

sprong naar voren…impuls in het primaire onderwijsproces

categorie 4