Onderwijsinnovatie en ICT in het onderwijs, dat is wat IPON voor staat. Woensdag 3 en donderdag 4 februari 2016 zal voor de 8e keer de Jaarbeurs weer vollopen met meer dan 5.000 onderwijsprofessionals vanuit met name het primair, voorgezet en middelbaar onderwijs. Tijdens deze vakbeurs (tevens een onderwijscongres) kan het onderwijs zich weer laten inspireren en informeren over alles op het gebied van onderwijsinnovatie en ICT.

Het hoofdthema voor de editie 2016 is Gepersonaliseerd leren! Enkele thema’s die dit jaar hierbij de revue zullen passeren, zijn digitale leermiddelen, learning analytics, leren met tablets, apps en social media, werken in de cloud, mediawijsheid, gamification en flipping the classroom. Er zijn meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes, 115 onderwijsleveranciers, de Leermiddelenbeurs, de IPON Awards, de ‘Gewoon speciaal’-conferentie, de Expertise Summit, de Klas van de Toekomst en het ‘Leren van Nu’-plein.

Kortom: Bent u docent, ict-coördinator, directeur, bestuurder of manager? Dan mag u de IPON 2016 natuurlijk niet missen. U kunt zich gratis registreren via www.ipon.nl

IPON is gevalideerd door Register Leraar. Dit betekent dat u met een bezoek aan het congresprogramma van de IPON formeel werkt aan uw professionalisering. Tijdens het bezoek aan de IPON kunt bij de informatiebalie uw certificaat afhalen.