Voor het derde jaar achtereenvolgens heeft ThiemeMeulenhoff een fotowedstrijd voor aardrijkskunde docenten uitgeschreven. Gebruikers van lesmethode De Geo kunnen hun mooiste, zelfgemaakte geografische foto’s indienen via www.facebook.com/DeGeoAardrijkskunde.

Voor het derde jaar achtereenvolgens heeft ThiemeMeulenhoff een fotowedstrijd voor aardrijkskunde docenten uitgeschreven. Gebruikers van lesmethode De Geo kunnen hun mooiste, zelfgemaakte geografische foto’s indienen via www.facebook.com/DeGeoAardrijkskunde. Een deskundige jury beoordeelt de foto’s en selecteert de dertien beste inzendingen die een plek krijgen in de GeoKalender 2013. Deze kalender wordt op 7 december gepresenteerd tijdens de KNAG-dag, een grote docentenconferentie voor geografen in het onderwijsveld.

De Geo is een lesmethode aardrijkskunde voor de onderbouw, de leerwegen, de tweede fase en tweetalig onderwijs. Het  beeldmateriaal in de GeoKalender biedt de leerprofessionals ondersteuning bij het uitoefen van hun vak. “De fotowedstrijd is een mooie manier om docenten te betrekken bij de ontwikkeling van lesmateriaal. De foto’s bewijzen dat er niet altijd professionele fotografen aan te pas hoeven te komen. Met een stukje tekst erbij wordt het een persoonlijk verhaal dat uitnodigt tot lezen.” Aldus Stefan R