Juffrouw Blom is een digitale juffrouw die taalles geeft aan leerlingen van de basis- en de middelbare school.

Juffrouw Blom is een digitale juffrouw die taalles geeft aan leerlingen van de basis- en de middelbare school. Deze juf levert computerprogramma’s voor thuisgebruik die kinderen helpen beter te worden in taal.

De software is bijzonder geschikt voor kinderen met een taalachterstand, dyslexie of andere taalgerelateerde leerproblemen. De aangeboden software is methode-onafhankelijk en sluit dus aan bij alle gehanteerde lesmethodes. 

Juffrouw Blom is er voor ouders die hun kinderen verder willen helpen. Op school en in de maatschappij. Scholen zijn soms geneigd om te zeggen: ‘uw kind is geen hoogvlieger’, om het daar vervolgens bij te laten. Juffrouw Blom is ervan overtuigd dat ouders heel veel kunnen doen om hun kinderen verder te helpen op school. Zelfs als zij niet zoveel tijd hebben.
Juffrouw Blom is gespecialiseerd in Nederlands taalonderwijs. Het grootste deel van het aanbod bestaat uit taalprogramma’s.

Ook veel remedial teachers maken gebruik van de programma’s vanwege de effectiviteit EN het plezier dat kinderen beleven aan leren met de computer. De programma’s zijn gemaakt door de professionals van Muiswerk Educatief. De cd’s van Juffrouw Blom zijn ingedeeld op doelgroep én lesniveau. Alle programma’s zijn uitgebreid getest door verschillende taal- en onderwijsexperts en een grote groep testkinderen. Alles over Juffrouw Blom en de software vindt u terug op: www.juffrouwblom.com.