IPON 2016 wordt gehouden op 3 en 4 februari 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook deze achtste editie worden weer de IPON Awards uitgereikt voor innovatieve idee

IPON 2016 wordt gehouden op 3 en 4 februari 2016 in de Jaarbeurs Utrecht. Ook deze achtste editie worden weer de IPON Awards uitgereikt voor innovatieve ideeën, producten of diensten voor het onderwijs. Met behulp van de Awards kan het onderwijs op een originele manier kennismaken met leveranciers en digitale schoolborden, e-learning, educatieve software, ict – beheer, outsourcing en veel meer. Vives besteedt het gehele jaar door aandacht aan de winnaars van de IPON Awards. Het is een bijzondere prijs van het onderwijs voor het bedrijfsleven om vernieuwing te stimuleren.

De IPON Awards worden geïnitieerd rondom alle gebieden van ICT binnen het onderwijs, te beoordelen op gebruik, originaliteit, ontwerp, toegankelijkheid en prijs. De professionele en onafhankelijke jury maakt de genomineerden bekend, hierna worden ze verder beoordeeld.

De jury voor de IPON Awards 2016 bestaat uit:

Louis Hilgers – Juryvoorzitter
Marije Smit – Primair Onderwijs
Aad van der Drift – Voortgezet Onderwijs
Karin Winters – Middelbaar Beroeps Onderwijs
Bert Boshoven – Algemeen
Mary Berkhout – jurylid voor de speciale IPON Mediawijzer.net Award