We zijn zeer trots om te mogen melden dat we met het begin van het nieuwe schooljaar ook mogen starten met een nieuwe hoofdredactie! En dat zullen we niet doen met

We zijn zeer trots om te mogen melden dat we met het begin van het nieuwe schooljaar ook mogen starten met een nieuwe hoofdredactie! En dat zullen we niet doen met één, maar met twee nieuwe hoofdredacteuren voor Vives Magazine.

De twee nieuwe hoofdredacteuren zijn Karin Winters en Marcel Kesselring. Zij zullen afwisselend verantwoordelijk zijn voor de inhoud van Vives Magazine. 

Karin is bekend als onderwijsmens in hart en nieren en edublogger. Marcel is reisleider van innovatie-trajecten, sparringpartner voor scholen op het gebied van 21st century skills, fipping the classroom, tablets en sociale media en tevens werkzaam bij Innofun. Zij willen je graag aan de hand nemen in de wereld van onderwijsinnovatie en ict.

Karin is bereikbaar via karin@vives.nl en Marcel via marcel@vives.nl

Vives Magazine zal je dus ook in de toekomst blijven voorzien van feiten, achtergronden, ter zaken doende interviews en vele praktijkcases binnen de wereld van onderwijsinnovatie en ICT uitgedragen via print, video, online en events. 

Kortom: wij kijken samen met jou uit naar aankomend schooljaar!

Wil jij als onderwijsprofessional ook graag jouw onderwijscase delen met de rest Nederland?, laat ons dit dan weten !

Door simpelweg een mailtje te sturen naar redactie@vives.nl