Oracle nodigt graag alle onderwijzers in Nederland uit voor hun Oracle Academy dag. Tijdens dit evenement maak je kennis met de mogelijkheden die er voor jou en jouw studenten zijn in de ICT-wereld. Dit zal gebeuren aan de hand van korte presentaties van Tineke Netelenbos (voorzitter van ECP) en verschillende partners, zoals Accenture en AMIS.

Oracle nodigt graag alle onderwijzers in Nederland uit voor hun Oracle Academy dag. Tijdens dit evenement maak je kennis met de mogelijkheden die er voor jou en jouw studenten zijn in de ICT-wereld. Dit zal gebeuren aan de hand van korte presentaties van Tineke Netelenbos (voorzitter van ECP) en verschillende partners, zoals Accenture en AMIS.

Oracle Academy biedt gratis toegang tot toonaangevende, JAVA-cursussen en educatieve programma's voor studenten en docenten. Wereldwijd doen er 2,5 miljoen studenten mee aan het Oracle Academy programma in meer dan 100 landen. ICT-geletterdheid wordt gezien als enige echt nieuwe vaardigheid van de 21ste eeuw. Oracle Academy helpt deze nieuwe vaardigheid over te dragen aan u en uw studenten.

Schrijf je nu in door een mail te sturen aan bas.kamsma@oracle.com

Adres: Hertogswetering 163 -167, 3543 AS Utrecht, Nederland
Wanneer: vrijdag 16 mei 9:30-14:00