Het succesvolle Face2Face project van de ontwikkelingsorganisatie CARE Nederland en haar partners heeft in de afgelopen drie jaar al bijna 2500 leerlingen inzicht gegeven in de achtergrond van de problematiek rondom mensenrechtenkwesties in Afrika.

Het succesvolle Face2Face project van de ontwikkelingsorganisatie CARE Nederland en haar partners heeft in de afgelopen drie jaar al bijna 2500 leerlingen inzicht gegeven in de achtergrond van de problematiek rondom mensenrechtenkwesties in Afrika. De financiering voor het project is nu ten einde gekomen, maar vanwege de grote belangstelling voor het bijbehorende lesmateriaal is het voor docenten van het VO en MBO mogelijk om zelfstandig  uitvoering te geven aan het project en is het lesmateriaal vrij beschikbaar.

 Met behulp van fondsen van de Europese Commissie is het kant-en-klare Face2Face lespakket ontwikkeld om Nederlandse en Belgische scholieren aan het denken te zetten over de knelpunten rondom de ontwikkeling van vrouwen in de Democratische Republiek Congo en Somali