Vanaf 21 januari krijg je bij aankoop van een Prowise Touchscreen de 3-in-1 MOVE-camera (t.w.v. €400 excl. btw) volledig gratis . Met deze unieke camera speel je educatieve tools in Presenter,
bedien het je Touchscreen contactloos en beschik je over een complete conference oplossing. Maak je lessen leuker, leerzamer en gezonder!

Wat is Prowise MOVE?

● Educatieve tools in Presenter 10
● Complete conference oplossing
● 3-in-1 camera, inclusief privacy cover

Wat kan ik ermee?

● Integreer serious gaming en lichaamsbeweging in je lesstof
● Bedien het Prowise Touchscreen contactloos
● Ondersteun leren op afstand en haal experts in de klas via de webcam

Serious gaming

Je opent de unieke Prowise MOVE-tools in de gratis onderwijssoftware Presenter. Kinderen worden uitgedaagd en gemotiveerd om fysiek en lichamelijk bezig te zijn terwijl ze voor het Touchscreen staan. Ze zitten niet stil op hun stoel, staan actief voor het scherm en worden getriggerd veel te bewegen. Zo gezond was je lesstof nog nooit!.

Contactloze bediening

De samen met Intel ontwikkelde Prowise MOVE-camera’s registreren, in combinatie met techniek in het scherm, de bewegingen die je maakt. Van deze gegevens wordt een 3D-beeld van jou gemaakt waardoor het scherm je kan volgen. Het verandert de manier waarop je een Prowise Touchscreen gebruikt. Bedien het scherm zonder het aan te raken! Complete conference oplossing
De Prowise MOVE-camera is ook inzetbaar als normale webcam in combinatie met de vooraf en rechtstreeks op het Touchscreen geïnstalleerde Skype-app. De vier in het Prowise Touchscreen verwerkte wide area microfoons herkennen stemmen tot acht meter afstand en zorgen samen met de 2.1 Dolby Audio gecertificeerde soundbar voor unieke mogelijkheden tot leren op afstand.

Lees meer