Medewerkers in het VO en van het MBO/ROC kunnen de langverwachte en meest uitgebreide Office-versie van dit moment, Microsoft Office 2013 Professional Plus, nu zeer voordelig bestellen bij Slim.nl.

Medewerkers in het VO en van het MBO/ROC kunnen de langverwachte en meest uitgebreide Office-versie van dit moment, Microsoft Office 2013 Professional Plus, nu zeer voordelig bestellen bij Slim.nl. Microsoft Office 2013 is gericht op samenwerken en het opslaan en delen van bestanden via de online/cloud-oplossingen.


Het is met Microsoft Office 2013 mogelijk om via het internet (cloud), op elke locatie naar keuze, alle bestanden op te slaan en naar andere apparaten te streamen. Hierdoor biedt de software direct toegang tot alle documenten en worden alle instellingen in de Office-omgeving bewaard, niet alleen op de computer, maar ook op Windows 8 tablets en telefoons.


Bij Slim.nl is, als enige webshop in Nederland, Microsofte Office 2013 Professional Plus voor medewerkers van VO-instellingen en het MBO/ROC nu verkrijgbaar. Het softwarepakket, dat onder andere de programma