Op woensdag 28 januari (tijdens de NOT in de Jaarbeurs) zal minister Plasterk het startschot geven voor Leraar24: een nieuw online platform voor de verdere professionalisering van leraren.

Op woensdag 28 januari (tijdens de NOT in de Jaarbeurs) zal minister Plasterk het startschot geven voor Leraar24: een nieuw online platform voor de verdere professionalisering van leraren. Leraar24 is als het ware een online gereedschapskist voor leraren, vol praktische oplossingen en voorbeelden die zij direct in hun dagelijkse onderwijs kunnen toepassen. 

Het platform biedt informatie rondom talloze onderwerpen die aansluiten bij het beroep van leraar. Elk thema is uitgewerkt in informatieve video’s en wordt verder aangevuld met verdiepende informatie tot een rijk dossier. Leraar24 wordt grotendeels gemaakt door leraren. Een onafhankelijke lerarenraad met leraren uit verschillende sectoren bepaalt de thema’s van het platform en leraren werken mee aan de productie van de inhoud. Diverse (oud)leraren van het jaar ondersteunen de minister bij de lancering van het platform op 28 januari.

www.leraar24.nl