Op woensdag 10 en donderdag 11 maart is het weer zover. Dan wordt voor de derde keer de IPON georganiseerd. Twee dagen lang kan de bezoeker van de IPON zich in Hal 5, van de Jaarbeurs in Utrecht, weer volledig laten bijscholen op gebied van: Nieuwe Media, E-learning, mobiel leren, social media in het onderwijs, open source, digitaal portfolio, podcasten en Wikiwijs.

Op woensdag 10 en donderdag 11 maart is het weer zover. Dan wordt voor de derde keer de IPON georganiseerd. Twee dagen lang kan de bezoeker van de IPON zich in Hal 5, van de Jaarbeurs in Utrecht, weer volledig laten bijscholen op gebied van: Nieuwe Media, E-learning, mobiel leren, social media in het onderwijs, open source, digitaal portfolio, podcasten en Wikiwijs. Maar ook het leren produceren, arrangeren en beheren van lesmaterialen komt ruimschoots aan bod.
Daarnaast ook nog eens ruim 90 standhouders met de nieuwste gadgets en vernieuwingen op het gebied van ict en onderwijs. En meer dan 115 workshops, lezingen en presentaties.

Opening IPON 2010
Het programma wordt woensdag 10 maart geopend middels een spetterende theatrale kickoff, verzorgt door Eugene Bos met als thema