Jeroen van Gorsel, Boyd Winkelman en Jorrit Tromp zijn de Nederlandse winnaars geworden van de Europese eSkills Competition, die vrijdag 5 maart zijn finale beleefde in Brussel. De eSkills Competition is onderdeel van de Europese eSkills Week en geeft aandacht aan jongeren die op een onderscheidende manier bezig zijn met ICT.

Jeroen van Gorsel, Boyd Winkelman en Jorrit Tromp zijn de Nederlandse winnaars geworden van de Europese eSkills Competition, die vrijdag 5 maart zijn finale beleefde in Brussel. De eSkills Competition is onderdeel van de Europese eSkills Week en geeft aandacht aan jongeren die op een onderscheidende manier bezig zijn met ICT. Jeroen van Gorsel is met zijn project Minos winnaar in de categorie ‘Digital competence – general’. Boyd Winkelman en Jorit Tromp zijn met hun TV Yo de winnaars in de categorie ‘Digital expression’.

Project Minos
Het project Minos is begonnen bij het vak Grieks dat Jeroen in het voortgezet onderwijs volgt. Voor zijn profielwerkstuk wilde Jeroen graag de schriftsystemen van diverse Griekse beschavingen uit het Ege