Fotografe Else Kramer organiseert dit jaar voor de tweede keer haar cursus #Synchroonkijken. Elke dag ontvangen ruim 1000 deelnemers een opdracht in de mail om een foto te maken over een bepaald woord of object. Kijk hier voor meer uitleg.

Fotografe Else Kramer organiseert dit jaar voor de tweede keer haar cursus #Synchroonkijken. Elke dag ontvangen ruim 1000 deelnemers een opdracht in de mail om een foto te maken over een bepaald woord of object. Kijk hier voor meer uitleg.

Voor het septembernummer van Vives Magazine gaan we proberen of we ook zoiets kunnen doen, maar dan onder de noemer #onderwijskijken.

Wat is de bedoeling?
Maak een foto / tekening / impressie van het woord: Opgeladen. (we zitten net na de zomervakantie, dus dat zit wel goed). Mail deze foto naar karin@vives.nl vergezeld van een beschrijving van 140 tekens.

Wanneer je je foto zelf online zet met bijvoorbeeld Instragram, Pinterest, Flickr of Twitter kun deze link gewoon mailen.

Alle foto’s worden verzameld op onze Pinterest pagina en wij zoeken uit alle inzendingen de beste foto’s. Deze winnaars worden in de nieuwe rubriek #onderwijskijken geplaatst, vanzelfsprekend met naamsvermelding. Dus aan de slag met OPGELADEN en #Onderwijskijken.