Wil jij weten wat de laatste trends zijn op het gebied van onderwijs en ICT? Zoek jij slimme oplossingen voor een flexibele leeromgeving? Wil jij weten wat Onderwijs 2032 nou precies voor jou betekent? Of ben je nieuwsgierig naar andere actuele thema

Wil jij weten wat de laatste trends zijn op het gebied van onderwijs en ICT? Zoek jij slimme oplossingen voor een flexibele leeromgeving? Wil jij weten wat Onderwijs 2032 nou precies voor jou betekent? Of ben je nieuwsgierig naar andere actuele thema’s in het onderwijs? Breng dan een bezoek aan de NOT! Dé vakbeurs voor professionals in het KO, PO, VO en MBO vindt plaats van 24-28 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Onderwijsprofessionals kunnen hier vijf dagen lang terecht voor inspiratie, de nieuwste trends en ontwikkelingen met diverse leuke activiteiten, workshops, presentaties, begeleide innovatieroutes en diverse optredens. Het uitgebreide aanbod aan exposanten bestaat uit grote spelers op het gebied van bouw, facilitair & inrichting, management, advies & organisatie, dagtrips, theater & cultuur, leermiddelen & materialen en leren & onderwijzen met ICT. Naast het exposantenaanbod biedt de NOT ook een breed inhoudelijk programma, dat is samengesteld door gespecialiseerde adviesraden en het onderwijspanel.

Klik hier voor meer informatie en tickets